Partners

Wij werken nauw samen met een aantal kwalitatief hoogstaande partners, die we u graag onder de aandacht brengen. Voor meer informatie kunt u via de logo's direct doorlinken naar de webpagina's van de betreffende partner.


Fiscount is een samenwerkingsverband van fiscalisten, juristen en accountants. Zij werken voor eigenaren en medewerkers van kleine tot middelgrote accountants-, belasting- en administratiekantoren. Fiscount levert praktijkgerichte (vak)informatie, educatie en persoonlijk advies die naadloos aansluit op de beroepspraktijk. Kantoren versterken daarmee hun vakkennis en kunnen hun klanten en relaties beter helpen. Zo leggen ze bovendien een solide basis onder hun kantoor.

 

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

NOAB is dé branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en zich richten zich op MKB-ondernemers. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

 

Ten aanzien van het online boekhouden kan onderscheid gemaakt worden tussen cliënten die dit volledig aan ons uitbesteden, als cliënten die de financiële administratie (deels) zelf verzorgen. Het online boekhoudpakket Twinfield biedt daarbij alle flexibiliteit.

Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Dit betekent een optimale samenwerking tussen de ondernemer en de accountant doordat men gelijktijdig via het internet aan de administratie werkt. Er zijn geen installatie- en onderhoudskosten voor softwarepakketten, er is enkel een internetaansluiting nodig. Online boekhouden wordt voor een vast en laag abonnementstarief geleverd. Het programma is gemaakt door financiële experts wat zich uit in een aantoonbaar betrouwbaar en veilig systeem met een hoog gebruikersgemak. Met Twinfield online boekhouden realiseert de ondernemer een maximale efficiëntieslag en tijdsbesparing waardoor er meer tijd is voor ondernemen.

Naast Twinfield zijn wij bekend met alle andere gangbare pakketten, zodat een bestaand pakket, of een voorkeur voor een ander pakket geen belemmering vormt voor onze dienstverlening.

 

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancy branche. De producten zijn gericht op het opstellen van financiële rapportages en de organisatie van accountants- en administratiekantoren.Hierdoor kunnen wij grote efficiencyslagen behalen.

 

Elsevier fiscale software, alsmede vaktechnische bibliotheken, kunnen beschouwd worden als leidinggevend in de branche.  

 

Wij gebruiken de loonsalarissoftware van RoosRoos uitgevers, het meest verkochte salarispakket. Dit pakket bevat de gegevens voor meer dan 200 beroepsgroepen, en wordt  continu naar de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving aangepast.

 

 

Officebox is een  belangrijke partner voor ons. Dankzij onze samenwerking met officebox, kunnen wij altijd, vanuit elke locatie, inloggen in ons geautomatiseerd systeem. Een internetverbinding is het enige dat benodigd is. Op die manier hebben wij altijd toegang tot alle dossiers en correspondentie. Zij verzorgen de updates van onze programma's en de dagelijkse backup van onze gegevensbestanden